[English description soon]

In het bosrijke Stanton Park in Swindon (UK) vond dit in de zomer van 2013 voor de 7e keer Studio in the Woods plaats. Een vijf daagse studio waarbij architecten, engineers en studenten uit Engeland gezamenlijk objecten ontwerpen en bouwen. Het is een kennis en ervaringsuitwisseling op het gebied van architectuur en houtbouw. De studio werd georganiseerd door Studio Weave en is mogelijk gemaakt door Swindon Borough Council en The Woodland Trust.

Onder leiding van Hugo Keene, Mole Architects, en Toby Maclean, Tall engineers, bouwden we een paviljoen om de historische plek in het park onder de aandacht te brengen. Het paviljoen de ‘Terminus” geeft de geruïneerde spoorwegbrug aan. Aan het einde van de doodlopende weg vind je een klein paviljoen. Hij trekt je aan, laat je er doorheen meanderen en geleidt je blik van de de toppen van de bomen naar het overzicht over de oude spoorweg.

Project: Studio in the Woods
Locatie: UK Swindon, Stanton Park
Jaar: 2013
Oppervlakte: 15m2
Co-financiering: Swindon Borough Council, The Woodland Trust
Organisatie: Studio Weave
Status: gerealiseerd voor 5 jaar
In samenwerking met:  Hugo Keene (Mole Architects), Toby Maclean (Tall engineers), Katusha Sol (Placemakers) and many more architects!

foto’s: Orlando Hill